1 Ağustos 2008 Cuma

Jack Wilshere

Comert kadar genc seven bir insan varsa o da Arsene'dir. Bu sene Arsene'in alt yapidan A takima tesrif edecek gozdesi de henuz 16lik Jack Wilshere olacak. Barca'ya gonderilen Alexander Hleb'in veliahti gozu ile bakilan Wilshere'in gecen sene reserve takim ile attigi muhtesem gol icin buradan buyrunuz. Asagidaki videoda da gectigimiz gun Arsenal'in Stuttgart ile yaptigi hazirlik macinda perdeyi kapatan golu izlenebilir. Stuttgart'in guzel golunu bizim Yildiray atiyor. Meira ile kan kaybeden defansa Jens Lehman takviyesi yetmemis gibi gozukuyor. Bu arada Arsenal eski futbolcusu Lehman'a acimadan 3 tane dosemis. Vefa Londra'da bir semt adi.

4 Yorum:

aşkın dedi ki...

Takımıyla futbolcularıyla bu kadar abartılan bir kulüp görmedim.Ne diyorlar ona, ''overrated''.
Dünya futboluna damgasını vuran hangi oyuncuyu yetiştirmiş bu Wenger denen muhterem?
Ayrıca bu kulüpten futbolcu alan takım (bonservissiz alanlar hariç) enayinin önde gidenidir.

Adsız dedi ki...

diğer yoruma kesinlikle katılmıyorum. arsene wenger kimleri yetiştirmedi ki desek kısa bir liste çıkar önümüze robert pires, patrick vieira, kolo toure, thierry henry ayrıca şu anda yetiştirmekle meşgul olduğu pek çok oyuncu. bunlar küçümsenemeyecek oyunculardır..

Othello dedi ki...

Ilk yorum bence de biraz zayif kalmis. Pires disinda katiliyorum. Sifirdan cikardigi Adebayor, Fabregas, Ashley Cole da eklenebilir.

aşkın dedi ki...

Şöyle diyeyim o halde:
Sıfırdan çıkardı da 10 üzerinden 10yapabildi mi?
Henry dediğiniz Premier Lig haricinde milli takımda, Avrupa kupaları maçlarında, Barcelona'da sürünüyor.Yapı itibariyle ancak Premier Lig'de tutunabilir.
O kadar övülen, yere göğe sığdırılamayan Fabregas şampiyon İspanya'da yedek kalmadı mı?
Adebayor denen kazma kedi olalı fare tuttu diye onu da üst düzey forvetten mi sayalım?
O zaman Guiza da Shevchenko ile eşdeğer, adam gol kralı oldu?
Adebayor övülecekse garibim Santa Cruz için tapınak yapılması lazım, Blackburn gibi takımda neler yaptı.
Zaten bu kazmayı birilerine yamamaya çalıştılar (25 milyon euro beğenilmiyordu aman yarabbi) Allah'tan alacak enayi çıkmadı da ait olduğu yerde kaldı.
Vieira ve Pires'i Wenger'in yetiştirip bildiğimiz hale getirdiğini düşünmek benim gözümde Aurelio'yu Daum'un yarattığını söylemekle eşdeğerdir.