28 Eylül 2008 Pazar

Mu acaba?

8 Yorum:

Othello dedi ki...

Beni daha da hakli cikardi su gonderdigin kare.

Can Comertoglu dedi ki...

Hadi Yildirim o kurali cok iyi biliyor diyelim (buyuk yalan); hadi kartal gibi gozu var ve kalecinin topa tam temasini tespit etti diyelim (cok zor); hadi kaleci o an topa kural dahilinde kontrol sagladi diyelim (supheli)...

Yahu, cocuk gibi davranmak istemiyorum ama, su 4-1lik macta 2 ofsayt golunu gorunce, acaba Nobre turuncu bir pijama (o ne igrenc formadir) ile sahada olsaydi, bu gol iptal edilir miydi?

Hadi bu golu gectim, 3-1'lik golu nasil acikliyoruz?

Othello dedi ki...

Sevgili Comert,
Yazdiklarini okudum. Sen haksizsin ve sana laflar hazirladim....

Can Comertoglu dedi ki...

Asil vurucu kelimeyi atlamisin Othello.

Soylediklerimin arkasindayim.

Can Comertoglu dedi ki...

Asil vurucu kelimeyi atlamisin Othello.

Soylediklerimin arkasindayim.

firat selcuk dedi ki...

"Hadi bu golu gectim, 3-1'lik golu nasil acikliyoruz?"

burada bir hata oldu sanırım.. 3-1 olan gol eger galatasaray macındaki golse, baros'un 2. golu oluyor ki gayet net ve temizdi..

ilk golde de ligtv'nin ofsayt cizgisini paralel ve egik cizmesinden oturu ofsayt gorunuyor pozisyon.. bir de konyalı oyuncunun ayagı cizgiden daha ileride.. cok ince detaylar ama ligtv caktırmadan baros'un ilk goldeki fuzesine ofsayt diye damgayı vurdu..

bu arada konuya gelirsek, bulent yıldırım bu golu iptal edecek kadar kurallara ve futbola sadıksa iki hafta once ali sami yen'de neden hic bir kuralı uygulamadı merak icerisindeyim.. o gun nasıl iki puanı bizden caldıysa, dun de besiktas'ın iki puanını caldı bu adam.. bulent yıldırım'ı bir de fenerbahce macında gormek istiyorum, nasıl bir mac yonetecek acaba..

Can Comertoglu dedi ki...

@franchi, 3-1'lik pozisyon Besiktas macinda. 2. golu coktan kafamda verdigim icin, Delgado'nun iptal edilen golunden bahsediyordum.

Galatasaray macinda ilk pozisyonu bilemiyorum ama 1-1 rolantide giden macin en kritik golu olan 2-1'lik gol kesinlikle nizami degil, faul + ofsayt. 8/8 suclu hali yani :)

firat selcuk dedi ki...

mac 1-1 rolantide gibi gorunuyordu ama oyle bir yarım saat oynadık ki ikinci yarıda, o gol verilmese degisen birsey olmazdı..

yunus yıldırım sagolsun tabi guzel oyunun onune gecmeyi bildi iki uc kararla..

iki yıldırım soyadlı hakem ligi katlediyor, bunu bilir bunu soylerim..