17 Aralık 2008 Çarşamba

Sahi bir Arshavin vardi, ne oldu?


Euro 2008 bittiginde, akillarda en cok kalan isim suphesiz Arshavin idi...

Lakin ne olduysa, turnuva sonrasi onemli bir takima (Barcelona bir ara bayagi bayagi aniliyordu) gidecegi beklenen Arshavin hala Rusya'dayken; once takim arkadasi Pavlyuchenko Tottenham formasi giymeye basladi; ardindan da Zhirkov Rusya'da 2008'in en iyi topcusu secildi...

Andrei nerededir, ne yapar bilen eden varsa yorumlara yazsin... 

4 Yorum:

Adsız dedi ki...

en son barça formasıyla fotoğraf çektirdi onu biliyorum çok uyuz oldum ben bu arshavine bi rahat durmadı adam gibi topunu oyna birader ne sızlanıp duruyosun

aşkın dedi ki...

Ustam şu adamı hatırlattın efkar bastı.Adam denyoların gözünün içine ''beni alın'' dedi, formayla fotoğraf çektirdi, onlar senin Arsenal'den kazık yemeyi tercih etti.Hleb'miş.Ancak CL'de bir İngiliz takımına gol atarsa gözüme girerbu Hleb.

tahir durten dedi ki...

avrupa'ya transfer olmak icin elinden gelen herseyi yapiyor. en son goal.com'da yonetime cektigi ultimatomla ilgili bir yazi vardi.

sampiyona sonrasinda agirdan satti kendine. CL'de oynamayan bi takima gitmem vs. diye takiliyordu. sonra patladi tabii

Adsız dedi ki...

Bildiğim kadarıyla Barca formasıyla poz verip, başka kulüpte oynamak istediğini açıkladıktan sonra yönetimle ve teknik direktörle arası açıldı, hatta bir ara transfer durumu kesinleşinceye kadar oynamayacağı, kadroya alınmayacağı gibi haberler de çıktı, Zenit'e de 30m veren çıkmayınca kaldı Zenit'te.

Çok iyi topçu bu adam, CL maçlarında Juve'ye Zenit'e karşı izleyip mest oldum, yşından ötürü 30 milyon vermeye çekiniyorlar sanıyorum, Zenit de geri adım atmıyor.