30 Nisan 2010 Cuma

Simon Kuper: Mourinho anti-Barcelona'dir...


Simon Kuper bambaska bir adam... Futbolu sevmeyene bile kendini okutabilen, keyifli bir adam... En sevdigimiz futbol kitabi da zaten aylardir blog'un saginda duruyor (1 kurus kar etmisligimiz yoktur o kitaptan, hayrina, sevaben hep...)

Financial Times'ta yaziyor bu aralar (ne oldu da Guardian'dan ayrildi?). Barca - Inter macindan once, 23 Nisan'da yazdigi makaleyi okudum da bugun... Paylasmak lazim...

http://www.ft.com/cms/s/2/ead01cae-4f03-11df-b8f4-00144feab49a.html

El Traductor'un Barca'yi cok net bir bicimde, hem de formlarinin zirvesindeyken elemesi, kesin ve net bir bicimde Jose'nin galibiyetidir... Savasin bir sonraki safhasinin La Liga'da surmesi dilegiyle...

1 Yorum:

Unknown dedi ki...

Eger Real'ciler de Mourinho'yu "the other" olarak goruyorlarsa, gercekten de seneye buyuk ihtimal Jose'yi Madrid'de izleriz artik... Barca'nin Jose'den korktugunu fln da sanmiyorum. Bu, klupten buyugum, herkesi ezerim gecerim, ben tekim ayaklariyla nereye kadar gidicek gorcez... Hayir, adami da severdim ne kadar kustah olsa da, ama bu anti-barcelona olayi bana ters :)

Kucuk not: Valla o kitabi daha once hic farketmemisim sitede, nasil bakiyormussam artik :) Millet hakkinda bayag iyi yazmis, meraklandim simdi!