17 Mayıs 2008 Cumartesi

Euro 2008: Almanya


Almanya'nin acikladigi kadro 26 kisilik... Yani en azindan uc kisi gidecek bu kadrodan onumuzdeki hafta...

Teknik Direktor bizden biri... Joachim'in yaninda bir de Euro'larda muazzam bir tecrubesi olan Oliver Bierhoff var (Euro'lardan once kendisini kim taniyordu?)

Kadroda beni heyecanlandiran cok isim yok. Biraz Bastian, biraz Ballack ama en cok Mario Gomez.

Fenerbahce'de bir mac oynadiktan sonra ulkeyi terkeden Enke, daha once milli olmamis Adler ve kirkina merdiven dayamis Neuville kadronun suprizden hallice isimleri... Kahn su turnuvada da oynasaydi yahu...

Kaleci: Jens Lehmann (Arsenal), Robert Enke (Hanover96), Rene Adler (Bayer Leverkusen)


Savunma: Christoph Metzelder (Real Madrid), Per Mertesacker (Werder Bremen), Philipp Lahm (Bayern Münih), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Marcell Jansen (Bayern Münih), Clemens Fritz (Werder Bremen), Heiko Westermann (Schalke 04)


Orta Saha: Michael Ballack (Chelsea), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Torsten Frings (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Piotr Trochowski (Hamburg SV), Tim Borowski (Werder Bremen), Jermaine Jones (Schalke 04), David Odonkor (Real Betis), Marko Marin (Borussia Moenchengladbach)


Forvet: Miroslav Klose (Bayern Münih), Lukas Podolski (Bayern Münih), Mario Gomez (VfB Stuttgart), Kevin Kuranyi (Schalke 04), Oliver Neuville (Borussia Moenchengladbach), Patrick Helmes (Köln)

0 Yorum: