25 Haziran 2008 Çarşamba

Die by the sword


Live by the sword die by the sword.
Hepiniz aslansiniz.

4 Yorum:

Adsız dedi ki...

haci oncelikle hani anonim yorumlara acmistiniz blog'u. yine sifre vs vs istiyor, geriyor blog.

ikinci olarak da hepsi aslan degil oyuncularin. beklentileri asip yari finale ciktigimiz duygu seli icinde gaza gelmeyelim, herkese hakkini verelim. iste aslan olmayanlar.

1. volkan: yaptigi hareket belki de turnuvaya patladi, milli takimda bu magandanin yeri yok

2. rustu: hirvatistan maci bir. bu macta 50 metreden gelen topa bosa cikmasi iki. aslan vs. degil bilgimiz kova.

3. sabri: yeter sabri adam kacirma artik. sabri lahm'a ayi gibi girme. sabri lahm iceri kivrilip gol atarken sen arkasindan bakma sabri.

4. emre asik: yorum bile yapmiyorum, inanilmaz yeteneksiz ve beceriksiz bir adam.

5. fatih terim: mevlut vardi, tumer vardi. hicbir ise yaramadi ikisi de. sakat stoperleri getirdi turnuvaya, sonra mehmet topal'a kaldik. kadro secimi kotu, saga sola catmasi kotu, ilk 11 secimi de kotu. olmadi fatih hoca, istifa istifa.

Othello dedi ki...

Commentleri yeniden anonime actik. Ayarlarda bir hata olustu herhalde. Uyari icin tesekkurler.

Acikcasi 5 noktaya tamamiyle katilmam mumkun degil. Misal Sabri'nin ne mal oldugu zaten belli. Ama herif yeri geldiginde macin adami Lahm'i pazara gonderip ikinci golun ortasini cakiyor. Hem herro hem merro. Yersen korsun takima.

Adsız dedi ki...

yapmayin arkadas yapmayin elestirecekseniz bile bekleyin biraz ortalik yatissin, sen ne kadar uzgunsen sabri senin 100 katin uzgun o lahm aradan kactigi icin, volkana maganda demissiniz bir hata yapti simdi cokmu mutlu evimize dondugumuz icin? mehmet topalin neresini elestirebiliyorsunuz, hani bir yasi gelmis jenerasyon var nihat, tuncay bunlar zaten avrupada orada olmayanida zaten emre asik aurelio yine ellerinden geleni yaptilar emre asik o yuzunde dikislerle oynadi, bir yasi daha kucuk jenerasyon var servet semih balta var sabri var varoglu var insallah giderler artik avrupaya birde genc jenerasyon var en gencler arda kazim topal yazik bu genc insanlarin bu kadar ustune gidilmez, avrupaya yollayacaz adlarini konusucaz dedigimiz adamlarin uzerine bu kadar gidilmez, yarin turkiye ligine donecez ilk derbide bu adamlara kufur etmeye baslicaksiniz yine dimi??

birakin biraz ortalik yatissin hepsi kafasini toplasin o zaman yari finale cikmis olmamiza ragmen istiyorsaniz neyi yanlis buluyorsaniz elestirin ama biraz sabir.

uzgun olan sadece siz degilsiniz o 23 kisilik takiminda, takimdan gonderilenlerinde alinmayanlarinda 70 milyonunda dunyadaki tum turklerinde morali bozuk. ama sabir, insallah daha iyi olacaz.

Adsız dedi ki...

yok abi hep boyle oluyor. yari finale ciktik, kendimizi astik, cocuklari bagrimiza basalim, mutlulugu beraber yasayalim diye gaza geliyoruz. ondan sonra bir sonraki turnuvada yine ayni seyler.

bugun volkan'a en agir cezayi vermeyenler, yarin onemli bir macta, belki bu kadar sansli olmadigimiz bir turnuvada bize pahaliya patlarsa hangi mazaretin arkasina siginabilirler?

zamanlama konusuna gelince, bence hatalarimizi eksiklerimizi simdiden konusmaya baslamamiz lazim. gerekirse sampiyon oldugumuz turnuvada bile en sert elestiriyi yapabilmemiz lazim. bugun kutlamaya kaptirir, hatalarimizin ustune gitmezsek, 2010 dunya kupasini yine evden seyrederiz.

arada avrupa sampiyonasi elemenlerinin son 5-6 macinda ne kadar rezalet oynadigimizi da hatirlatayim.