16 Haziran 2008 Pazartesi

Macin Oteki Fotosu

Ahmet Cakar Koller'in rol yaptigini iddia ederek kirmizi karti haksiz buluyor. Koller kendini kolay birakmis olabilir, cunku yapmasi gereken oydu. Oyuncu degisikliklerini bitirmis rakibin kalecisi keriz gibi gelip iki elimle gogsumden iterse ben ters parende atarak yere duserim. Benzerlerini Rivaldo da yapti, Mondragon hatta centilmen bildigimiz Popescu bile cok kritik noktalarda rakibin anlik zaaflarindan yararlandilar.

Yalniz yanlis anlasilmasin. Volkan'inki anlik zaaf degil. Bir insan ayni salakligi uc ay farkla iki ust duzey macta tekrarlamaz. Malum macta Lincoln haksiz yere atildi akabinde basinimiz Volkan'i kurtarmak icin dansoz gibi kivirdi. Sonucunda Volkan'in nasil deluzyon icine itildigi kirmiziyi yedikten sonra hala hakeme uc kurusluk Ingilizcesi'yle Koller'in kufur ettigini dolayisiyla itmesinin hakliligini anlatmaya calismasindan bellidir. Fenerbahce'ye bir o kadar da Milli Takim'a yaniyorum. Cunku memlekette kapi gibi vasfindaki tek kalecimiz hala Deliyurek mentalitesinde tribunlere oynuyor.

3 Yorum:

muhder dedi ki...

lincoln haksız değildi hocam lütfen tarafsız yerden bakın. tahrik etmese o tekmeyi savuracağını zannetmiyor kimse. ki kendi takım arkadaşı barış da küfürü doğrulamıştı. evet volkan sinirlerine hakim olamıyor, yanlış yapıyor savunacak halimiz yok. ama fi tarihindeki o olayda on numaralı adamınız kale içinde ne arıyordu ki?

Othello dedi ki...

Lincoln buyuk zevzek. Onu once kabul edelim.

Baris "annesine kufretmedi" dedi. Dogruladigi cikarimini yapmak biraz genis kacar. Kaldi ki hakem orada Lincoln'un kufur edip etmedigini bilmiyor. O zaman tavuk gibi kacmaktan baska birsey yapmayan Lincoln'u neden atti?

muhder dedi ki...

tavuk gibi kaçmadı sadece lincoln bunu herkes biliyor zaten gergin geçiyor olan maça gidip mahalle karısı edasında çene çalınca volkan da mahalle kabadayısı edasında karşılık verdi. volkan haksız ama lincoln de haklı değil. barış küfrü doğruladı, anne değil kız kardeş demişti üstelik hatırladığım kadarıyla. bu mevzu çok tartışıldı zamanında başa sarmaya gerek yok yazılanlar belli. iki taraf da haksızdı volkanın hakim olması gerekiyor ama olamıyor, herkese zarar veriyor ama karşı tarafta da sütten çıkmış ak kaşıklar yok.