7 Ekim 2008 Salı

Yattara Yatti

Pinti Araplar 10 milyonu yatirmamis. Yattara klubunde kalacak deniyor. Trabzon almayi da satmayi da beceremeyen bir klup.

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili arkadasım
almayı ve satmayı beceremeyen bir klüp demişşin.bu konuya biraz acıklık getirirsen sevinirim...Cunku bu konuda tamamen haksızlık yaptıgını düşünüyorum.
GKN

Adsız dedi ki...

trabzon, sadece almayı-satmayı değil; hiçbir şeyi beceremeyen bir kulüp. artık patlasalarda rahatlasak.

Adsız dedi ki...

transfer konusunda belki sizin ismini bile dogru durust hatırlamadıgınız moawaddan bile kar yaptıklarını belirteyim. saygılar...
(Bu arada yazınızı bekliyorum.trabzonsporlu da degilim.)
GKN

Othello dedi ki...

Sevgili Gokan,
Sesli harf kullanmadigin icin adini tahminen yazdim. Yanlisim varsa kusura kalma. Moawad denen abidik herifi ornek gostermissin. Galatasaray da Tamas'dan kar etti. Isim vereceksek Ersen, Yattara ve Szymkowiak'tan baslariz, tartisma o noktadan sonra verimsiz olur.

Adsız dedi ki...

Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Stephanov, Tolga Seyhan satişlarında da başarısızdı dimi...

Adsız dedi ki...

bir herif eger abidik ise ve sen bu oyuncudan bile kar ettiysen bu basarıdır benim gozumde.ayrıca adsız arkadas da yazmıs bu herifler de sen ister abidik de ister gubidik turk lig icin fena isimler degil.

bu arada marcelinho transferinden de kar hanesine artı yazdırmıstır trabzonspor.(alınması dogrumuydu bence sonuna kadar yanlıstı.moawad da oyle...) yani en azından transferin karlılıgı acısından konusunda basarılıdır ve transferden kar etmesini basarabilen bir kluptur. onumuzde gordon schildenfeld ornekleri duruken ustelik.sadece jun konusundan basarılı olamamıstır trabzonspor son yıllarda(gurculerin toplandıgı zamanlarda bahsetmiyorum tabiki).

ayrıca hollandada pilot takımı olan bir takim olmustur artık trabzonspor. tutar yada tutmaz orası ayrı ama son yıllarda birseyleri becermeye yani kafasını degistirmistir, emeklemeye baslamıstır.

saygılar

GKN