29 Temmuz 2008 Salı

Kurt hoca mi cocuksu yaslilik mi?


Sir Alex hoca basini en iyi kullanan adamlardandir; ecnebilerin mind games (akil oyunlari) dedigi isi en iyi beceren adamlardan... Oyle Jose gibi saga sola laf sokarak da degil...

En son bombasini Marca aciklamis; "Ronaldo giderse ben de giderim" demis Ferguson...

Manchester taraftari Cristiano'dan pek hoslanmiyor... George ve Eric'i gormus taraftar, bu nazli, kiz gibi adami sevmezler haliyle... Lakin, Ronaldo halen dunyanin en iyi topcusu... Ferguson kendisini on plana atarak Ronaldo'nun gidisini durdurmak niyetinde...

Ise yararsa Cristiano 1 yil daha Manchester'de, yaramazsa suclu yine Cristiano olacak...

2 Yorum:

aşkın dedi ki...

Vay be, birçok kişi Mourinho der oysa ben aksine bu adamı sevmezdim.Pintiliği, ısrarla İngiliz tarzı oyun oynatması, bunların üstüne bir de şampiyonlar ligi hedeflemesi sinir ederdi beni.
Sonra Premier Lig Şahlandı, beraberinde de bu amca ve takımı.
Her yıl şampiyonlar liginde madara oluşunu izlediğim amca çifte kupa gördü.Evet Barça karşısında 2004 model Yunanistan'ı izletti ama kazandı işte...
Asıl bomba bir futbolsever olarak sümüğümü atmayacağım Hargreaves, Evra, Park, Carrick, Scholes gibi adamlarla kazandı!!!
Demek ki sabretmek lazımmış ne diyeyim, ha belki onun yerinde atıyorum bir Capello olsaydı 1999'dan bu yana bir değil 2 - 3 şampiyonlar ligi kupası olurdu ama nerden bileceksin..
Aklıma Tigana geliyor, o vasat kadroya 1,5 yılda kattığı ilerlemeyi düşünüyorum, eline Tello ve Cisse verildiğini, Ricardinho belasını düşünmek zorunda kalmadığını, kısacası Ertuğrul'a verilen imkanların ona verildiğini düşünüyorum. Şimdi bir futbolsever olarak Beşiktaş'ın haline nasıl üzüleyim?

Can Comertoglu dedi ki...

Alex amcanin cikisinda sadece topcu, sadece hoca, sadece kulup degil; hepsinin ortak olusumu var... 20 yila yakindir adam ayni takimin basinda ve halen son 20 yilin en basarili takimini calistiriyor...

Besiktas'a ise uzulme evresini geceli bir iki sene oluyor; artik keyfini cikariyorum... Sinan Engin aritmetigi ise son donemde en cok sevdigim aritmetik.

Sir Alex 11 Ertugrul ederken; bir Erman Guracar, Ertugrul + 100 milyar lira etmektedir. Bu halde bir Sir Alex ile 5 Erman Guracar'i takas etmek istersek, kac Erman Guracar ve ne kadar para vermemiz gerekir?