21 Nisan 2009 Salı

Icimizden biri - Alex Ferguson

Her ne kadar Sir unvanina sahip olsa da, Alex Ferguson'un pis dovusmeyi seven bir insan oldugunu kimse inkar edemez. Rakip belledigi insanlara bel alti vurmaktan hic cekinmeyen bir adam. Calderon ve Mourinho ile polemikleri de hafizalarda tazedir. Bu hafta piyango Benitez'e vurmus. Liverpool'un Blackburn'e karsi 4-0 kazandigi macta ikinci golden sonra su hareketi yapiyor Benitez:



Hafta ici bizim Alex yirtik dondan firliyor ve Benitez'in hareketi Blackburn Hocasi Allardyce'a isinizi bitirdim manasinda yaptigini iddia ediyor. Herif Sir olunca kimse sormuyor tabi koskoca Big Sam'in avukatligi sana mi kaldi diye.

Dikkat edilirse Ferguson polemige kiminle ve ne zaman girecegini cok iyi ayarlayan bir adam. Onun tam zitti olarak Mourinho'yu sayabiliriz. Onune gelenle dalasan Portekizli eminim sabahlari aynada kendisine bile laf sokuyodur. Tam aralarinda bir yerde de bizim Fatih hoca var. Buyuk hoca olmanin yolu saha icinde oldugu kadar saha disindaki faktorleri de dogru manipule etmekten geciyor sanirsam.

0 Yorum: