9 Mart 2008 Pazar

Super Mario v2.0


Comert gecenlerde Karim Benzema'dan bahsetmis. Fransa'nin yeni nokta santrafor umudu. Sir Alex Ferguson, iyi hos adam da futbolu saha icinde oldugu kadar saha disinda da kazanmayi seviyor. Bir begeniyorum demesine bakti Benzema'nin Old Trafford'da rezil bir performans sergilemesi. Ogrenecek abisi...

Neyse asil konu Almanlar'in yeni Oliver Bierhoff'u Mario Gomez. Henuz 22 yasinaki santrafor bu haftasonu Stuttgart, Bremen'i 6-3le postalarken yaptigi hattrick ile farki tek basina yaratan isimdi. Aslinda sirf kalibindan dolayi (1.89 m) adami Bierhoff baltasina benzetmek biraz gaddarlik kaciyor. Gomez de ayni Benzema gibi kolay deplase olabilen, bileklerine hakim iyi bir sutor. Gecen sene Almanya'da yilin futbolcusu secildi. Ustune ilk iki milli macinda da aglari gordugune gore buyuk ihtimalle Euro 2008 cimlerinde seyrederiz.

Bundesliga'da topcularinin ciddi bir bolumu odun kategorisinde oldugundan bu ligde yildiz olan adamin gercek kalitesini kestirmek cok zordur. Ama bu cocukta is var gibi gozukuyor. Gercek Super Mario'ya doyamadik. Haliyle Insan Mario Gomez'de yeni bir Super Mario vucut bulsun istiyor.

0 Yorum: