6 Mayıs 2009 Çarşamba

F***ing Disgrace

Chealsea kanadi dogal olarak isyanlarda. Bir Turk takimi Barca karsisinda skoru buraya getirip dort verilmeyen penalti ile elense evvela Turkiye'nin Isvicre buyuk elcisini geri cagiririz, Fransa'ya da "Platini must be clever" diye nota cekeriz. Akabinde Senes Erzik'in UEFA'daki vasfini sorgular, sonra da az ceza almamiz icin kapisinda yatariz. Ceza demisken asagida tepinen Drogba'ya rahat 5 mac diyorum. Soramadan da gecemeyecegim, hakem fucking disgrace ise senin iki macta kacirdigin karsi karsiyalar ne be Didier kardesim? Hele dun aksam Valdes'in ayagina nisanladigin pozisyon? O kadar musaittin ki ceza sahasinda yardiran Anelka bile sana pas vermeyi tercih etti.

5 Yorum:

Oğuz Serdar dedi ki...

Valdes'in hakkını yememek lazım. S..mı tam sı..yor ama 2006 ve 2009 senesi Şampiyonlar Ligi performansına bakarsanız, tek kelime ile on numara.

alperensaylar dedi ki...

ingilizcesini iyi geliştirmiş, geldiği sene tek kelime konuşamıyordu:)

aşkın dedi ki...

Bir Türk takımı asla bu şekilde elenmez.10 kişi kalmış rakibine 1 gol daha atamazsa kendi ülkesinde başına gelecekleri bilir.
Bir de G.Saray aleyhine o ''4 penaltı''dan şüpheli 2 tanesi verilse federasyon diye birşey bırakmayız değil mi Othello?

Othello dedi ki...

Selam Askin,
son sorunla beni hedef aldigini sanmiyorum. Blogun siki takipcisi olarak hakem uzerinden cok demagojiye giren bir adam olmadigimi bildigini umarim.

Gelen olarak Galatasaray'i kastettiysen, olabilir. Dogru ya da yanlis diyemem. Isini yarim yamalak yapip baskasini suclamak millet olarak kulturumuze isledi. Spora da ister istemez sirayet ediyor ama Galatasaray ozeline mahsus bir durum degil bu.

Adsız dedi ki...

bence adamın canı yanmış, öyle gayet insani bi tepki vermiş.. doğal karşılamak lazım. ayrıca bariz şekilde chelsea nin çıkması istemiyodu, ticari nedenlerden dolayı..