22 Ağustos 2009 Cumartesi

Geldigin gibi git Mustafa


Ertugrul Saglam kovuldugunda takim ligde namagluptu...

Sampiyon olurken bile kotu bir oyun oynuyordu Besiktas...

O igrenclik mide bulandirici boyutlara geldi...

Sen guldukce bizim icimiz eziliyor birader, birak eziyet etmeyi, sampiyon olmus takimin "yorgun" hocasi olarak ayril su sahalardan...

Git kendine fazla kufrettirmeden.

Bonus: Demiroren, bir de senin geldigin gibi gittigini gorsek... Holosko dursun hesabi...

9 Yorum:

armgn dedi ki...

Abi yapma gözünü seveyim, denizli gitsin de kim gelsin...üçüncü hafta oynanıyor...demirören gitsin demişsin eyvallah. mustafa denizlinin elindeki malzeme geçen sene de iyi değildi ki bu sene de değil. koskoca ülkede üç tane teknik adam var, terim, denizli, güneş. üçüne de geçiriyoruz her fırsatını buldukça.

Can Comertoglu dedi ki...

O saydigin uc adama da "teknik" adam diyebilsem keske...

Oyunu okuyabilen tek bir hoca var- Ersun; onun da insan iliskileri buyuk takimin baskisini kaldiracak kapasitede degil...

Turkiye topraklarinda bir tane iyi hoca var su anda... O da en iyi takimin basinda...

Kerem Akbaş dedi ki...

Denizli'nin geliş şekline karşıydım halada karşıyım. Şampiyon olduğumuzda aşağıdaki postu yazmıştım hala arkadaşındayım.

"Git kendine fazla küfrettirmeden" :)

Buda benden olsun.

http://sihirlikrampon.blogspot.com/2009/06/sampiyonluktan-once-1-dakika-sayg.html

Daçe dedi ki...

bence geçen sene takımı devraldığında "26. hafta görün" dediği kehaneti tutan bi adamın "1 ay verin bu takım cillop gibi oynar" demesine saygı duymamız, en azından önceki kehanetinin tam olarak tutmasının hatrına 1 ay sabretmemiz gerek diye düşünüyorum.

Othello dedi ki...

Geldigi gibi gitmesi icin once "sezon ortasinda takim devralmam" diyip lafini yiyecek ikinci bir hoca ile anlasmalari lazim.

armgn dedi ki...

geliş şekline ben de karşıydım ve yazdım da. ama bu denizli'den çok yönetimin eleştirilmesi gereken bir konu. keşke ertuğrul sağlam'a 4-5 sezonluk bir planla gelip sahip çıkabilseler. benim altını çizmek istediğm konu şu: herşey teknik direktöre yükleniyor. beşiktaş'a son 10 senede kaç teknik adam geldi. daum niye fenerbahçe'den gönderildi? gerets, tigana kötü teknik direktörler miydi? terim, güneş ve denizli için de şunu gayet gönül rahatlığıyla söylüyorum: kişi olarak sevmeyebilirsiniz ama her üçü de futbol kafası olarak türkiyenin her kulübündeki yöneticilerden çok daha çağdaş ve ilerideler. gelelim beşiktaşın sorununa. beşiktaşın bir numaralı sorunu yönetim zaafiyetidir. günü kurtarmak üzerine kurulu bir yönetim anlayışıdır. zaten bu anlayış değil midir yusuf'u beşiktaş'a getiren (yusuf'un olgunluğunu ve gayretini de takdir ediyorum sorun onu kurtarıcı olarak getiren zihniyet). beşiktaş camiası olarak yönetimde ibrahim altınsay gibi futbolu bilen, hüsnü güreli gibi futbolda ekonominin kitabını yazmış adamları görmek istemiyor musunuz? benim söylemek istediğim esas şey bu. yoksa bugün denizli gider yarın manisalı (ersun yanal)gelir ama hiçbir şey farketmez. beşiktaş yönetimi ersun yanal'a trabzonspor'da yaşadıklarından farklı bir şey mi yaşatacak.

SINO dedi ki...

Mustafa Denizli'nin hocaligini hiçbir zaman begenmedim ama zeki bir insan oldugumdan suphem yok.
Turkiye Ligi Denizli'nin umrunda bile degil bu sene, kazanamayacagini da biliyor.
Bir sene daha kalmasının iki sebebi var :
1) Ücretine yaptıkları reddedilemeyecek zam
2)CL'deki 0 puan rezaletini unutturmak.

O yüzden takımın form durumunu Cl takvimine gore ayarliyor, 4. torba bu kadar kolayken kura durumuna gore puan da toplayacaktır.

erdersson dedi ki...

@Daçe

aslında yazdığın mesaj türk futbol taraftarını özetleyen cinsten.sonuç odaklı skor odaklı düşüncenin ürünü bir mesaj.yani şu:26 .ncı haftayı bekleyin dedi mustafa hoca.taraftar niye beklesin 26.ncı haftayı.taraftar her hafta bjk yi izliyor.futbol görsel birşey.yani 26 .ncı haftaya kadar bekle ve oraya kadar kötü futbol oyna sonra şampiyon yada lider ol.eee ne olmuş.saçmalıktan başka birşey değil.ama şöyle derse makul karşılanır.: biz 26ncı haftaya kadar yada ilk 6 hafta kötü oynayabiliriz.ama ondan sonra pozitif oynayacağız farklı oynayacağız.biraz sabır. derse makul karşılanır.ama 26ncı hafta lider olacağız o zamana kadar bekleyin demek saçma.ne diye 26ncı haftayı bekleyeyim ki.taraftar futbol izlemek ister.yani 26ncı haftaya kadar kör topal ilerleyeceğiz ve lider olacağız şimdilik altlarda olabiliriz demek saçmalıktır.taraftarla futbol takımı arasındaki ilişki görseldir.skorsal değil.bana göre mustafa denizli üst düzey bir teknik adam değil.ama medya siyasi yönden mustafa denizliyi hep destekledi.batılı hayat tarzı yaşadığı için.

Daçe dedi ki...

yalnız gözden kaçırılmamalı;

beşiktaş türkiye'deki en köklü takımlardan biriyken, şu son 5-10 senedir içine girmiş olduğu büyük duraklama hatta gerileme döneminde, yani taraftarların uzun süredir kansere bağladığı bir dönemde, kimse beşiktaş'tan her hafta tıkır tıkır futbol oynamasını beklemiyor, bekleyen de biraz hayalperest kaçıyor bana göre. sonuçta beşiktaş bu başarısız yönetim ve bilimum teknik adam/futbolcu rotasyonu altında şampiyon olacaksa da tabii ki güzel futbol oynayarak şampiyon olmasını istemek fazla lüks kaçar.

bu adama sabır gösterilmeli diyorum, en azından önceki sezonun hatrına, sonuçta hiçbir türk takımında şu an uzun yıllardır gösterilmeyen şey saygı ve sabır.