11 Ağustos 2009 Salı

Skandalı çözen adam


Hurriyet gazetesinde haberin basligi ve beni benden alan fotograf da aynen boyle. Daha sonra butun haber servislerine yayildi Denizli'li elektrik teknisyeni Metin Ucak'in hikayesi. Bu da keyif arasinda uretilen bir kurgu olsun:

Denizli'deki meshur elektrik kesintisi esnasinda stadda teknisyen yok. Hatta anlasildigi kadariyla Denizli stadinin elektrik gorevlisi diye bir sey yok. Macin ortasinda isiklar sonmus. Ortalik zifiri karanlik. Denizlili Ibrahima Bangoura kayip. Yetkililer panik halinde "bu isi bir tek Metin cozebilir" diyorlar. Metin abi bu esnada kahvede maci izliyor. Denizlispor'da calistigi eski gunlerden kuskunlugu var. Tribunde yerini almamis. Telefonu calinca gecenin uzun olacagini anlayip cayina attigi sekeri tili tili tili diye karistiriyor, derin bir hup cektikten sonra, telefonun oteki ucundaki Denizlispor yetkililerine "biraktim ben o isleri" diyor. Uzun ikna cabalarindan sonra "bu is size pahaliya mal olacaktir" sartini mecburen kabullenen Denizlili yetkililer Metin abiyi stada getirebiliyorlar. Dortlu polis eskortu ve tepeden helikopter destegi ile stada giris yapan Metin abi jeneratoru sebekeye baglayip dugmesine basarak Guiza'nin ikinci golunun onunde hicbir engel birakmiyor.

Futbolcu top sektirirken, taksici direksiyon basinda, Umit Besen de piyanosunun onunde poz verir. Elektrikci ne yapsin? Ogrendik ki kontrol kalemini sigortaya sokarak poz verirmis. Selamlar Mehmet abi. Turk futbolu Pazartesi'nin ilk saatlerindeki varligini sana borclu.

2 Yorum:

sampi dedi ki...

Umit Besen'in album tasarimi benden. Cok pis mikrofon fotosoklarim.

Adsız dedi ki...

heheh suuper yaaf!! yazi cok da ii kaleme alinmis :))