14 Ağustos 2009 Cuma

R8? Kac yasindasin evladim sen?


Cok buyuk umutlar beslemistik...
Besiktas alt yapisinda yaptiklarini gordukce gururlanmistik...
Arkadasim, bir kere de kiciniz kalkmasin.
Anasi (Seda Sayan) ve babasi (Sinan Engin), 19 yasindaki Ogulcan'a ilk arabasi olarak Audi R8 almayi uygun bulmuslar...
R8...
Hani en son V10 modeli cikacagi aciklanan, Gallardo'nun Audi markali olani...
Hani "supercar" adi altinda, benim diyen zenginin bu darbogazda almaya cesaret edemedigi...
Eh, 19'luk cocugun piyasa yaparken kaldirimda yuruyen bir adama carpmis olmasini, bu adamin Ogulcan hakkinda polise sikayette bulunmasini, 19 yasindaki cocugun bir anda kondugu R8le ne yaptigini bilmemesini dogal karsilayacagiz...
(Ciger/Mundar iliskisi mi? Niye olmasin?)

6 Yorum:

Redman dedi ki...

Abicim 2 sey soracagim:

1. Seda Sayan ile Sinan Engin'in cocugundan Besiktas'a futbolcu olacagina gercekten inandin mi? Babamin bir sozu vardir "Aslandan aslan, maymundan maymun dogar" diye, Ogulcan bunun canli ispatlarindan bir tanesi sadece.

2. Ogulcan'i hangi yasinda seyredip de begendin ki? TV'de yayinlanan 1-2 sohretler macindan bahsediyorsan, yapma, gozunu seveyim.

Can Comertoglu dedi ki...

1. Sermet Sukur'un ogullarindan birisi Hakan Sukur digeri Gokhan Sukur...

2. Besiktas antremanlarina gidip izleyen az sayida deliden biriyim... Alt yapidan az cocuk izlemedik... Serdar Ozkan'i 13-14 yasindayken izliyorduk, Ogulcan ondan iyi olacaga benziyordu... Yarisi olsa iyi.

Redman dedi ki...

1. Ornegi cozemesem de Sermet Sukur nere, Sinan Engin+Seda Sayan nere diyesim geliyor.

2. Hicbir zaman cok yetenekli bir oyuncu olmadi Ogulcan. Bir de her zaman kendi yas grubunda oynamistir - ki bu ozel bir oyuncu olmadiginin kanitidir ayni zamanda. Babasinin adi Sinan Engin olmasaydi bugun kim bilirdi ki O'nun ismini?

Bu arada Serdar Ozkan 15 yasinda Lucescu tarafindan A Takim'a alinmisti biliyorsun. Serdar'in yarisi olsa iyi derken, bu saatten sonra hala topcu olacagini dusunmuyorsun umarim Ogulcan'in :)

Tansu Gürsel dedi ki...

Bu çocuğun futbolculukla alakası nedir şimdi? Yani herhangi bir kulübe bağlı mı yoksa 2-3 sene sonra karşımıza menajer olarak falan mı çıkar? Bri ara Manchester City kendisini transfer etti diye haberler çıkıyordu. Doğru muydu bunlar?

stalker dedi ki...

bu hediye arabayla ilgili vakti zamaninda biseyler yazmistim (http://stalker-21.blogspot.com/2009/04/genetik.html). ogulcan, `yetenekli ama`larla baslayan cumlelerin oznesidir, bu saatten sonra da bi cacik olmaz ondan. altyapida izledik kac kere.. hali saha topcusundan oteye gecebilmesi icin wenger gibi bi hocaya ihtiyaci var. gerci o boyle futbol oynama istahi olmayan genclerle ugrasmaz ya, neyse..

fizik olarak da iyi, yetenek oalrak da. ama mental ve karakter yonden ust duzey futbol oynayabilecek duzeyde degil kesinlikle. tabii yetenek de tek basina bir anlam ifade etmiyor. islenemedikten sonra, potansiyelin islevi yok. en fazla bizim gibilerin dilinde kalir ogulcan benzeri `topcular`.

sampi dedi ki...

R8'in Bebek yokuslarinda alti surter, uzulursem ona uzulurum. Engin ailesinden futbolcu cikmasin zaten, istemez. Annesi hem Sinan Engin hem Nihat Dogan'la beraber olan adamdan hayir gelmez.