26 Ocak 2009 Pazartesi

Fortis...


Su yazar kulunuz bu dunyada oksijen solumaya basladi baslayali Fenerbahce Turkiye kupasini kaldiramadi...

Fener kupayi kaldirsin diye sacma sapan bir prosedur bile getirdiler... Lig sistemi ve iki elemeli play-off maclari; kupanin butun buyusunu ortadan kaldirdi...

Abiler, kupanin keyfi suprizdedir... Turnuvalarin heyecanli olmasinin sebebi, Luleburgaz'dir, MTK'dir, Pendik'dir...

Bizim ceyrek final eslesmelerine bakinca ise, Trabzonspor disinda ilk 6 komple ceyrek finale kalmis...

Arkadas, birileri mutlu olacak, birilerinin isine yarayacak diye; her seyin tadini kacirmak bizim kaderimiz mi?

Not: Daha cok mac, daha cok tv+reklam+sponsor geliri anlamina geliyor; farkindayim; tek sebep tabi ki Fenerbahce degil...

Not2: Magripli'nin dedigi gibi; Fenerbahce'nin sampiyonlugu sonrasi, kupa statusu TSL Sampiyonu + Amator Lig kulupleri olarak degistirilebilir... Sasirmam.

3 Yorum:

muhder dedi ki...

komplolarınız gerçekten dikkat çekici sadece Fener kupa alsın diye değişen statüymüş, yoksa büyükler daha çok para kazansın diye mi yapılan statü. nefretlerimiz sevgilerimizin önüne geçmesin, komik duruma düşebiliyoruz.

alperensaylar dedi ki...

çok saçma olmuş bu yazdığınız. yani fenerbahçe şampiyon olsun diye lig usulü yapmak ne alaka gerçekten anlayamadım. olayı sadece fenerbahçe'ye indirgemek çok yakışıksız olmuş. yani 4 büyüklerden biri deseniz anlardım da x takımı, y takımı...yani sizden tarafsız olun, her takıma eşit mesafede olun demiyoruz, beklemiyoruz da böyle tahrik edici, komplo üreten tarzda yazılar da yazmayın bence.

Olympian dedi ki...

bu blogda bugune kadar gordugum en duzeysiz post bu. gozlerime inanamadim acikcasi.