30 Nisan 2008 Çarşamba

Gerets



Dun sabah 4 saat uyku ile uyanip Aceto'ya bakinca hic kahveye gerek kalmadan ayiliverdim. Tansiyonu yukselten haber sozumona Gerets'in Galatasaray hakkinda "taninmamis klup" demesiydi. Tabi isin asli tamamen (en terbiyeli terime) isguzar muhabirin uydurmasi. Ulan herif Marsilya ile sozlesme imzalarken sirtinda GS yazan ceket var. Galatasaray hakkinda ne diyebilir? Muhabirlerimiz Gerets'in onda biri kadar delikanli olsa memleketten iki tane New York Times cikartirdik.

Not: Surekli derbi kaybetmeni degil de su aslan gibi karakterini cok ozledik be hocam...

2 Yorum:

Fisher dedi ki...

Haberi yazan muhabir arkadas, hem verkac'ın hem de goal.com'un editörüdür.

Spor basının aylardır atlatma haber kaynagi goal.com, Roberto Carlos'un Palmeiras haberlerini ilk veren türkçe site olması gibi daha bir çok önemli haberi TR kamuoyuna sunmustur.

Gerets haberinde ise yapılan tercüme hatası TR'de gazetelerin felaket mansetleri ile bir krize dönüstü ancak yapılan hata 2 saat sonra düzeltmilmesine ragmen bu hatayı seven haber sitelerinde uzun süre yer buldu.

bilginize,

Othello dedi ki...

Haberdeki isim cagrisim yapti ama siz soyleyene kadar baglantiyi kuramamistim. Erhun Geyisi ile Verkac'in gelisimi icin bir iki kez emaille oneri gondermem sonucu konusmuslugum vardir.
Yanilmiyorsam kendisi Fenerbahceli. Dolayisiyla Galatasaray hakkinda bu kadar ciddi bir haber girerken daha dikkatli davranmasini dilerim. Zira yakismadi kendisine.