13 Nisan 2008 Pazar

Mac Oldu: Manchester United 2 - Arsenal 1


Arsenal'in sahane basladigi sezonu ayni haftada iki talihsiz penalti ile son buldu. Once Sampiyonlar Ligi'nde Toure, sonra EPL'de Gallas'in sacma sapan iki penaltisi ile Arsenal her iki kulvarda iddiasini kaybetmis durumda. Arsenal, Adebayor'un sik goluyle 1-0 one gectikten sonra penaltiyla beraberligi yakalayan Manchester United, Hergreaves'in muthis frikigi ile skoru tayin etti. Top kaleye girdiginde Lehman hala C. Ronaldo ne zaman vuracak diye barajin arkasina bakiyordu.

Manchester United (4-5-1): E van der Sar 7 W Brown Y 5 R Ferdinand 7 G Piqué 6 P Evra 8 C Ronaldo 6 O Hargreaves 7 M Carrick Y 7 P Scholes 5 Park Ji Sung 5 W Rooney 6 Substitutes: Anderson 6 (for Scholes, 54min), C Tévez 7 (for Park, 54), R Giggs (for Hargreaves, 89). Not used: J O’Shea, T Kuszczak. Next: Blackburn (a).

Arsenal (4-4-1-1): J Lehmann Y 7 K Touré 6 A Song 5 W Gallas Y 6 G Clichy 7 E Eboué 6 C Fàbregas 7 Gilberto 6 R van Persie Y 5 A Hleb Y 7 E Adebayor Y 7 Substitutes: T Walcott 6 (for Eboué, 60min), N Bendtner (for Van Persie, 75), J Hoyte Y (for Touré, 84). Not used: J Djourou, L Fabianski. Next: Reading (h).

Referee: H Webb
Attendance: 75,985



Goller icin bu yandan.

1 Yorum:

tahir durten dedi ki...

clichy'nin onceki haftalarda son dakikada yaptigi buyuk hatayi da unutmamak lazim. otobus bekler gibi beklerken topu kaptirmis ve golu yemislerdi. 3 sezondur arsenal kupa alamiyor ve arsene wenger bu sene de cok buyuk transfer yapmayacagini soyledi. hem cok paramiz var diyor, hem adam almiyor, hem de kadromuz man.utd ve chelsea kdr genis diil diyor... tabii eduardo, rosicky, van persie'nin uzun suren sakatliklari etkiledi. ama bu eboue nedir sag kanatta anlamiyorum. toure'yi sag beke cekmek ronaldo'yu durdurmak icin diyecegim ama kac mactir adam sag bekte oynuyor...