26 Ocak 2008 Cumartesi

En iyi ara transferler

Ingiliz The Times; EPL'deki en iyi 50 ara transferi belirlemis... Listenin ilk besi asagidaki gibi:

5- Theo Walcott (Southampton -> Arsenal, 2006, 5 milyon pound)
Arsene pek Ingiliz sevmez, ama bu gence pek bir tutkun. 2006'da Ingiliz Milli Takimiyla Dunya Kupasina da gitti (ama oynamadi). Ilerideki durumuna gore Southampton 12.5 milyon pound'a varan bir ucret alabilir.

4- David Nugent (Bury -> Preston North End, 2005, 0.1 milyon Pound)
Ikinci ligdeyken milli takima cagirilan ender Ingilizlerden. 100 bin Pound'a geldigi Preston'dan bu sene basinda 6 milyon Pound'a ayrildi. Yeni takimi Portsmouth.

3- Scott Carson (Leeds United -> Liverpool, 2005, 1 milyon Pound)Leeds'in inanilmaz dususu suredursun, Carson Ingiltere Milli Takimina kadar yukseldi. Hem de Liverpool'da sadece 9 mac forma giyerek. Kiralik gittigi Aston Villa'da parlayan ve ayni kulube transferi konusulan Carson'un yaklasik 8 milyon Pound karsiliginda temelli Londra'ya tasinacagi soyleniyor.

2- Emmanuel Adebayor (Monaco -> Arsenal, 2006, 7 milyon Pound)Coguna gore, 7 milyon Pound, Henry'i aratmayan Adebayor icin az bir miktar sayilabilir. Arsene bu islerden anliyor.

1- David Bentley (Arsenal -> Blackburn, 2006, miktar aciklanmadi)Once kiralik gittigi Blackburn tarafindan bonservisiyle alinan Bentley, daha 2 milli maca cikmis olsa da, "yeni David Beckham" olarak anilmaya basladi bile. Gectigimiz sene Tugay'in takiminda taraftarlar tarafindan "kulubun en iyi oyuncusu" secilen Bentley icin odenen miktari bilemiyoruz... Tek bildigimiz, Arsene su anda aldiginin iki katini vermeye razidir Bentley icin...

0 Yorum: