26 Ocak 2008 Cumartesi

Datdiri diit dit...


Anormal bir baslik oldu farkindayim. Lakin; Besiktas taraftari da anormaldir. Burada uzun uzadiya anlatmaya gerek yok; UltraSlarla basa bas gider; hatta benim gozumde onlardan da ilerdedir.

Bugunku Antep macinda son 10 dakikada, ayakta alkisladigim bir tezahurata imza attilar. Kult statusune ulasmis Kemal Sunal, Sener Sen, Halit Akcatepe filmlerine muthis bir gondermeyle beraber, Besiktas'i hucuma kaldirmak icin "Hucum Marsi ft. Sener Sen" tezahuratini haykirdi Besiktaslilar...

Helal olsun.

5 Yorum:

Unknown dedi ki...

Daha önce bunu ultraslanın yaptığı ortaya çıktı.
Ayrıca maçın başında gerçekleri tarih yazar marşını söyleyen beşiktaş taraftarı gitgide yaratıcılıktan kopyalacığa terfi etmektedir.

Unknown dedi ki...

hadi lan ordan siz anca cimbom gol gol gol yaparsınız ezik herifler sizi.

Unknown dedi ki...

en az 15 dakka gerçekleri tarih yazar tezahuratı vardı

ekşide okuduğum kadarıyla bu tezahuratda ultraslana ait

bugüne kadar takdir ettiğim çarşı gözümden yavaş yavaş düşüyor

Stan Van Gundy dedi ki...

gerçekleri tarih yazar tezahurati degil o.. biraz daha dikkatli dinlemek lazim.. ustelik gs'nin 100'uncu yil albumunde yer alan o tezahurat da zaten bjk tribunlerine aitti.. biraz ara$tiralim ama di mi.?

Unknown dedi ki...

gerçekleri tarih yazar dediğiniz besteyi beşiktaş taraftarı yıllardır tribünlerde söylerler, adamlar yüzsüzlükle gittiler 100. yıl logosunu çaldıkları yetmediği gibi bestemizi de 100. yıl albümlerine koydular, daha sonra adı çarşı çalıyor oluyor, geçmişi daha iyi araştıralım, bilmeden yorum yapmayalım