7 Şubat 2009 Cumartesi

KA Ozel: 2006 U19 Milli Takimi - Son Bolum


Blog postunun son bolumune hos geldiniz... Ask acisi ceken su salak yazar kulunuz bu ara bloga pek zaman ayiramiyor; ama sizlerden uzak durmak da keyifli degil (destek commentlerine simdiden selamlar, sevgiler - su yasa geldik halen ask acisi ha...)

Forvet hatti ile turumuzu bitirelim...

Arda Turan (Galatasaray) Cok bir sey yazmaya gerek yok. U19 takiminda forvet hattinda yer alan Arda; bugun Turkiye'nin en buyuk kozu haline gelmis durumda. Hem yetenegi, hem futbol zekasi, ustune de gosterdigi performansla herkesin begenisini kazanmis bir isim. Avrupa kesin, hangi takim olacagini simdilik kestiremiyorum.

Ilhan Parlak (Kayserispor) Genc yasinda Kayseri'de oynarken cok goze batmisti Ilhan. U19'da ve Kayseri'deki performanslari kendisine Fenerbahce'nin kapilarini acti. Lakin, transferinden sonra bir turlu forma sansi bulamadi... Halen herkesin aklinda "bir Ilhan vardi, ne oldu ona" sorusunun hedefidir(Besiktas'li Ilhan en son mankenlik yapiyordu; o degil bu sorunun subjesi). Bu gidisle "Anadolu golcusu" olma yolunda hizli adimlar atiyor. Gokhan Gulec v2'likten kurtulabilmesini dilerim...

Mevlut Erdinc (FC Sochaux) Halen Sochaux'ta; ciktigi 60 macta 21 gol atmis; Fransa liginin kalburustu forvetlerinden biri haline gelmis... Milli takim kariyeri o kadar da parlak degil; ozellikle Euro 2008'de beklentilerin cok altinda kaldi. Surekli gazetelerde 3 buyuklerle ilgili haberleri cikiyor: gelmesi cok da supriz olmaz aslinda. Benim begenmedigim tipte forvet olmasi nedeniyle, Fenerbahce veya Galatasaray yolunu secmesini temenni ediyorum...

Kenan Ozer (Besiktas) Besiktas'in alt yapisindan geldikten sonra A takimla da bir kac maca cikma sansi bulmustu Kenan. Kibris dogumlu Kenan once Karsiyaka'ya kiralandi; arindan da 2007 sezonunda serbest kalarak Kayseri Erciyesspor ile sozlesme imzaladi. Bu sene Erciyes'in bir cok macinda gorev yapan Kenan'in 6 golu de var. Besiktas'in hazirlik maclarinda fuleli kosulariyla iyi bir izlenim birakan Kenan, bir turlu sans bulamayarak siradan bir TSL/Bank Asya Ligi topcusu olma yolunda ilerliyor.


Bu yazi dizisi de burda son bulsun efendim. Ilerde yine ufak calismalar ile gelirim karsiniza... Simdi gecenin 3'unde su yazar kulunuz biraz kosesine cekilip yalniz kaliyor efendim... Selamlar.

0 Yorum: