7 Şubat 2009 Cumartesi

Umit Milli


Fotograf sacma sapan bir Turk dizisinden (kadrajin bence en cok dikkat ceken yerinin ondeki tombalagin sag ayagi olmasi ruh halimi ele verir cinsten).

Asil olaya gelince; Umit Milli takim kadrosu aciklanmis. Kadronun yarisindan fazlasini canli izlemedim - onumuzdeki gunlerde ufak ufak tanitmaya calisirim herhalde...

En cok ilgimi ceken isim daha bir kac gun once Keyif Arasi Ozel'de bahsettigim Aykut Demir oldu (okumak icin asagidaki "keyif arasi ozel" tagine basmak yeterli)...

Iste kadro:

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Cenk Gören (Denizlispor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Savunma: Tuncay Acar (SV Wehen Wiesbaden), Yiğit İsmail Gökoğlan ((Manisaspor), Arda Yavuz (Hacettepe), Aykut Muhammet Demir (SC Excelsior), İhsan Kalkan (SC Vern), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor), Serdar Kesimal (FC Köln), Emre Özkan (Eskişehirspor), Mahmut Tekdemir (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Alparslan Erdem (Galatasaray), İsmail Köybaşı (Gaziantepspor), Ferhat Bıkmaz (Hannover 96), Hasan Ali Kaldırım (FC Kaiserslautern)


Orta Saha: Ahmet Arı (Gaziantepspor), İsmail Baydil (Denizlispor), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Deniz Yılmaz (Bayern Münih), Soner Aydoğdu, Seçkin Getbay (Gençlerbirliği), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Fuat Kalkan (Tennis Borussia Berlin), Serkan Şahin (FC Basel), Tunay Torun (Hamburger SV), Serhat Yapıcı (Hacettepe), Ferhat Kiraz (Karşıyaka), Guido Koçer (Hansa Rostock)


Forvet: Tevfik Köse (Kayserispor), Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Turgut Doğan Şahin (Samsunspor), Ömer Şişmanoğlu (FC Sankt Pauli), Tufan Tosunoğlu (Kickers Offenbach), Sercan Yıldırım (Bursaspor)

1 Yorum:

benden bu kadar dedi ki...

mactan sonra aklımda kalan bir kac sey var,

sercan yıldırım mukemmel topcu. murat ceylan da oyle. geri kalanların cok da ahım sahım birsey olmadıklarını belirtmek isterim. bir de mustafa pekmetek var. o da gelecegin yusufu olur.

enteresan olan da su ki, umit milli takımın yarısı yurtdısından. gurbetci kardeslerimizin nufusuna 25 milyon diyelim. turkiye nin nufusuna da 75 milyon diyelim. demek ki avrupalılar bizden 3 kat daha iyi futbolcu yetistiriyor. hehe evet biraz sacma bi tespit oldu ama isin ozu bu.