24 Şubat 2009 Salı

Keyifli aramalar* - hic bitmesin


Yogun istek uzerine (Magripli "o kim lan" dedi, o kadar); yuce insan Peter Sellers'a dondurduk resmimizi...

Lafi uzatmadan, bu haftanin incileri:

5- acibadem levent arasi ne kadar mesafe: Vallahi Istanbul'da yasamayali 8 sene oldu; lakin koprunun acik oldugunu dusunursek, 1'den gelirsen 25 dakika... Ikiye hic bulasma derim ben, yolu uzun... Ama su aramayi yapip da internetten cevap aramaya devam... Ona lafim yok.

4- bulent ersoy nasil erkekti: Aslan gibi diyecegim, bildigin yalan olacak... Filmlerden, fotograflardan gordugumuz kadariyla, hayirlisi olmus... Ha, kendisini gordugum yerde "Bulent Bey" diye seslenmek istiyorum, lakin beni yeme ihtimali var... Daha kotusu, genc adamim, evlenmek isteyebilir... Evlerden irak.

3- comertoglu soyadli kisiler: Anam? Bizim soyu sopu merak etmis biri... Merhaba. asl, pls, tsk, kib!! :p

2- fenerbahcenin klasik cocuk pipisi reklami: Goren de siteyi pipi uzerine insa ettik zannedecek (beton gibi penis ihtiyaci?). Iki haftadir pipi arayan bizim siteye denk geliyor arkadas (bkz: gecen haftanin Keyifli Aramalar bolumu). Insanin basina ne gelirse ya meraktan... demisler. merak eden geliyor arkadas... Bahsi gecen suphesiz Fanatik gazetesinin reklamidir; bir ara fenomen olmus olanlar...

1- usta okcu kadinin pipisine oku atti videolari: Aha yine pipiye denk geldik... Hayir, anladigim kadariyla acayip bir video; garip de gelse, izlemek istedim bir an. Ha bir de, arayan kisiye kotu bir haberim var... Kadinlarin pipisi yok abi; o arabaya aldigin abla, nasil diyeyim; Dogan gorunumlu Sahin... Hani, seni severiz, uyaralim dedim...

Bonus- Turksel super ligde ikili averaj varmi: Su -mi'leri ayirsak, gozunuzu seveyim... Neyse, cevap: "Var, ama deplasmanda atilan gol avantaji uygulanmiyor".

* Keyifli aramalar: Google'dan aramak suretiyle siteye giren insanlarin aradiklari sozcukler...

0 Yorum: