23 Şubat 2009 Pazartesi

Gidenin Ardindan


Rasyonel insanlarin cok klasik bir zaafidir, herkesi kendisi gibi rasyonel bilmek. Fevkalade bir taktisyen oldugunu dusundugum Skibbe'nin insan yonetiminde cok zayif kaldigi kanisinsayim. Tabi elinin altindaki kadronun guzelligi disinda her turlu terslik de geldi adamin basina: sakatliklar, her seyi dogru yapan ama teknik kadro konusunda histerik davranan bir yonetim, yasi kadar teknik adamlik yapmis Skibbe'ye acemi diyecek kadar cahil bir taraftar guruhu...

Ilk macinda istifa diye bagrilacak kadar onyargi ile ise baslayan bir adam hakkinda sorulacak soru mamafih "kovulur mu?" degil "ne zaman kovulur?" olur. Bu sorunun cevabini cok onemli Bordeaux macindan once kendisini 6 senedir ilk defa Avrupali gibi oynatan adami kovarak veren Galatasaray kurumsal amaclarinda artik ayaklarin bas oldugunu da soylemis oldu. Sonumuz hayrola.

3 Yorum:

Adsız dedi ki...

Skibbe'yi bi sen anladin, sen de yanlis anladin.

Othello dedi ki...

delikanli sampi gelir dogrusunu yazar.

Adsız dedi ki...

Valla ben de anlamadim. Yardimcilarini kovarak guvenmediklerini gosterdi yoneticiler. O dakkadan sonra hayir gelmeyecegi belliydi. Sabir limitin 7 aysa zaten getirme adami Almanya'dan bos yere.

Bulent de biraz omurgasizlik yapti ustune atlayarak gorevin. Guardiola projesi elinde Messi ve Eto'o varsa tutar. Yoksa Riza Calimbay modeline yatay gecis.