3 Şubat 2009 Salı

KA Ozel: 2006 U19 Milli Takimi - 2. Bolum


Sirada defans blogu var...

Mehmet Seyfettin Sedef (Besiktas): Benim en begendigim PAF oyuncularindan olan Mehmet, PAF takiminda 10 numara, A takimda sol bek, on libero ve sol acik olarak denenmek suretiyle kafasi karistirilarak, siradan bir oyuncu haline gelmisti. Bu sezon Feyyaz Ucar'in Altay'inda, Bank Asya liginde mucadele ediyor. Seneye Besiktas'a dondugunde basta Denizli olursa, 18'e girmesi hayli zor.

Serdar Kurtulus (Besiktas) Bursaspor'dan geldiginde cok gelecek vaadediyordu. Tigana'nin sisteminde on liberoda harika oynarken kotu bir sakatlik gecirdi. Bir ara milli takima kadar yukselse de, bu aralar dusus icerisinde... Zan formunu devam ederse, Zapo sag beke cekilir, Kurtulus'a da yedek benchi duser.

Emre Karaman (Giresunspor) Canli olarak hic izlemedigim bir isim. Valide Sultan'in memleketinin cocugu; bugunlerde Gaziosmanpasa formasi ile TFF 2. Ligde oynuyor. Giresunspor tarafindan 6 aylik kiralik olarak gonderilen Emre; 87 dogumlu olmasina ragmen pek de parlak bir kariyere sahip olacakmis gibi durmuyor.

Ferhat Oztorun (Galatasaray) 2005-06 sezonunun Fenerbahce derbisinde Gerets oynattigi icin bir anda gundeme dusen, 4-0 kaybettikleri macta devre arasinda oyundan alinan Ferhat'tan bir daha hayir gelmedi. Hakan Balta transferinde takas olarak kullanilan Ferhat; halen Manisaspor formasiyla Bank Asya liginde top oynuyor. TSL'de ortalama bir takimda rahatlikla oynayabilecek olsa da, bir daha 3 buyuklerden bir takima donemez gibi durmakta...

Aykut Demir (NAC Breda) NAC Breda tarafindan Excelsior'a kiralik olarak gonderilen 88 dogumlu Aykut, ayni takimda 2. sezonunda daha fazla gorev yapmaya basladi. Eredivise'deki ilk gollerine bu sezon kavusan Aykut, Umit Milli takima da zaman zaman cagiriliyor. Gurbetci duskunu takimlardan Besiktas ve Galatasaray takibinde.

Yarin: Orta Saha...

3 Yorum:

benden bu kadar dedi ki...

guzel bir inceleme oluyor aman yazmayayım okunmuyor falan demeyin :))

Can Comertoglu dedi ki...

Eyvallah usta. Arada bir konfirmasyon da keyifli oluyor hakikaten...

Adsız dedi ki...

Blogunuz ve yazı diziniz gerçekten keyifli orta sahayı bekliyorum sabırsızlıkla. :)