15 Şubat 2009 Pazar

Milenyumun Kefali Stuart


Hikaye Stuart Slann isimli bir Manchester United taraftarı ile ilgili. Yukarıda görülen seksi poz da kendisine ait. Bu Stuart, geçen sene 3 haftalığına Meksika'da Cancun'a tatile gidiyor. Orada iki tane Liverpool taraftarı ile ahbap oluyor. Ama gün geçtikçe Manchester muhabbetiyle bunları bir güzel kıl ediyor kendine. En sonunda Liverpoollu'lar dayanamayıp herifi havuza atıyorlar. Kaburgası inciniyor, bileği kırılıyor falan...
Olay burada bitse iyi deriz. Stuart Liverpoollu'ları nasıl sinir etmişse. Bunlar İngiltere'ye dönünce bir de facebook'ta yalandan bir hatun yaratıp, Stuart'a yazmaya başlıyolar. Stuart en sonunda internetten hatun etkileyecek kadar seksi olduguna kanaat getirip (aynan da mı yok birader?), sözde hatunun yaşadığı İskoçya'daki terkedilmiş bir çiftliğe gitmek için 900 km tepiyor. 3 saat de soğukta hatun gelecek diye arabada bekliyor. En sonunda dayanamayıp hatunun cebini aradığında Liverpoollu dallama kankaları açıyor telefonu.
Sonuç; olaylardan önce evli ve bir çocuk babası Stuart artık bekar. Yetmezmiş gibi internetin de yeni makarası. Kan niye iki organa aynı anda gitmez?

1 Yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

ahahaha. süper yaa (: